header duinboeren

Duinboeren

goed bekeken smallOns Erf is aangesloten bij “De Duinboeren” en bij het netwerk “Goed bekeken bij de duinboer achterom”. Daarbij aangesloten bedrijven zitten in en om het gebied van de loonse en drunense duinen, dat zich nationaal park mag noemen. De duinboeren hebben met hun beperkingen hierdoor naar mogelijkheden gezocht om toch een gezonde boterham te verdienen ieder op zijn eigen manier. Ook manifesteren ze zich gezamenlijk om consumenten meer bekend te maken met de manier waarop hun voedsel wordt geproduceerd. En hoe er door hen met de natuur wordt omgegaan.
 
Het netwerk 'Goed bekeken, bij de duinboeren achterom' organiseert jaarlijks een culinaire fietstocht, lekkerbekjestocht en is op vele markten aanwezig. Op afspraak zijn streekbufetten op locatie mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.bijdeduinboeren.nl


Streekproducten

duinboeren

Ons Erf levert streekproducten onder naam " Brabants streekproduct van de duinboeren".  Het bekende worstenbroodje, de boerenzult of de droge boeren varkensworst.

Wij leveren alles op bestelling, minstens een week vooraf bestellen.Voor een bestelling van een half varken voor in de diepvries kunt u ook bij Ons Erf terecht.


Samenwerking

Verder werkt Ons Erf samen met Slagerij Timmermans. Slagerij Timmermans is onze ambachtelijke slager in Helvoirt en heeft het varkensvlees van boerderij Ons Erf in de winkel liggen. Kijk voor meer informatie over de producten op www.slagerijtimmermans.nl

Vraag naar de mogelijkheden. Ons Erf heeft geen winkel aan huis.timmermans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Conny van Gorp  
Zorgboerderij 'Ons Erf'
Kuil 31
5071 RH Udenhout

Mob.: 06 - 28654396
E-mail: info@boerderijonserf.nl

Kvk nr. 17253666

Wilt u een kijkje komen nemen op onze zorgboerderij? Neem dan contact met ons op. Dit kan op het telefoonummer 06 - 28654396 of via ons contactformulier. 
facebook icon