Skip to main content

Ons Erf

Vanaf 2002 organiseren Wim en Conny groepsexcursies voor kinderen van basisscholen. In die tijd sloten zij zich ook aan bij “De Duinboeren”, een netwerk van boerenbedrijven rondom de Loonse en Drunense Duinen. Er kwamen steeds meer mensen te gast op de boerderij.

Langzaam ontstond het idee ook andere sociale activiteiten te gaan organiseren.Het achterste deel van de langgevelboerderij, een oude stal, werd grondig verbouwd tot een grote huiskamer en van alle gemakken voorzien. In de zomer van 2007 startten Conny en Wim met zorg voor ouderen. Hiermee ging een langgekoesterde wens van de familie in vervulling. De geborgenheid, gastvrijheid en authenticiteit wordt er gedeeld met de gasten die er komen. Ons Erf biedt ouderen met een vorm van dementie een passende, professionele dagbesteding.

onserf

Missie

Het bieden van een zingevende en ontspannen dagbesteding in de authentieke omgeving van de boerderij aan zorgbehoevende ouderen. Een aantal dagen per week. Voorzien van de noodzakelijke professionele zorg en met veel aandacht voor het individu. Gastvrijheid op maat.

Visie

Er komen steeds meer ouderen met een intensievere of specifieke zorgvraagOns Erf (Her) kent deze nieuwe behoeften en doelgroepen en anticipeert op het ontstaan er van door het aanbieden van aangepaste diensten en extra voorzieningen. De combinatie van professionele zorg op maat en geborgenheid voor de persoon blijft daarin leidend. Ons Erf kent geen cliënten, maar gasten!