Ons Erf

Vanaf 2002 organiseren Wim en Conny groepsexcursies voor kinderen van basisscholen. In die tijd sloten zij zich ook aan bij “De Duinboeren”, een netwerk van boerenbedrijven rondom de Loonse en Drunense Duinen. Er kwamen steeds meer mensen te gast op de boerderij.

Langzaam ontstond het idee ook andere sociale activiteiten te gaan organiseren.Het achterste deel van de langgevelboerderij, een oude stal, werd grondig verbouwd tot een grote huiskamer en van alle gemakken voorzien. In de zomer van 2007 startten Conny en Wim met zorg voor ouderen. Hiermee ging een langgekoesterde wens van de familie in vervulling. De geborgenheid, gastvrijheid en authenticiteit wordt er gedeeld met de gasten die er komen. Ons Erf biedt ouderen met een vorm van dementie een passende, professionele dagbesteding.

onserf

Missie

Het bieden van een zingevende en ontspannen dagbesteding in de authentieke omgeving van de boerderij aan zorgbehoevende ouderen. Een aantal dagen per week. Voorzien van de noodzakelijke professionele zorg en met veel aandacht voor het individu. Gastvrijheid op maat.

Visie

Er komen steeds meer ouderen met een intensievere of specifieke zorgvraagOns Erf (Her) kent deze nieuwe behoeften en doelgroepen en anticipeert op het ontstaan er van door het aanbieden van aangepaste diensten en extra voorzieningen. De combinatie van professionele zorg op maat en geborgenheid voor de persoon blijft daarin leidend. Ons Erf kent geen cliënten, maar gasten!

Footer foto met kippen

Contactgegevens
Conny van Gorp  
Zorgboerderij 'Ons Erf'
Kuil 31
5071 RH Udenhout

Mob.: 06 - 28654396
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk nr. 17253666

Streekwinkel
Mobiel: 06 - 11482767

Wilt u een kijkje komen nemen op onze zorgboerderij? Neem dan contact met ons op. Dit kan op het telefoonummer 06 - 28654396 of via ons contactformulier. 
facebook icon

Copyright 2022 Zorgboerderij Ons Erf