header ouderenzorg

Deelnemen

deelnemenOm deel te kunnen nemen aan het dagprogramma van Zorgboerderij Ons Erf, is een beschikking groepsbegeleiding  nodig vanuit uw gemeente. De begeleiding valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Bij de gemeente Tilburg wordt een indicatie voor begeleiding afgegeven door èèn van de toegangspartners van Toegang tot ondersteuningsvragen. Bijvoorbeeld loket Z/gemeente Tilburg te bereiken via tel: 14013

Bij de andere gemeenten kunt u de beschikking via uw huisarts, dementieconsulente of wijkverpleegkundige aanvragen. Ons Erf werkt samen met zorgboerderij de Hemelrijksche Hoeve en zorgstichting `t Heem, daarom kunnen wij in de gemeenten Tilburg (waaronder Udenhout en Berkel-Enschot), en Haaren/ Helvoirt, zorg in natura (ZIN) leveren.

U kunt met een PGB beschikking ook bij ons terecht. De kosten voor de groepbegeleiding worden vergoed uit de WMO van uw gemeente. U betaalt een eigen bijdrage aan het CAK. Het vervoer wordt door Ons Erf zelf geregeld, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Conny van Gorp  
Zorgboerderij 'Ons Erf'
Kuil 31
5071 RH Udenhout

Mob.: 06 - 28654396
Fax.: 013 - 5115077
E-mail: info@boerderijonserf.nl

Kvk nr. 17253666

Wilt u een kijkje komen nemen op onze zorgboerderij? Neem dan contact met ons op. Dit kan op het telefoonummer 06 - 28654396 of via ons contactformulier. 
facebook icon